Web Sitemize Nasıl Reklam Ekleriz?

Web sitemize reklam eklenmesi için ne yapılmalı ? Gelin Bu konu hakkında biraz konuşalım...



Öncelikle web sitemizin reklama uygun hale gelmesi için web sitemizin aramalarda en üstlerde çıkması gerekir. Peki web sitemiz en üstlere nasıl çıkar? 



Web sitemizin reklama uygun hale gelebilmesi için özel bir domaine sahip olmamız bizim için güzel bir avantajdır. Web sitemizin içeriğide bizim için avantaj veya dezavantaj olabilir. Avantaja dönüşmesi için özgün olması gerekir. Başka web sitelerinden aldığımız bilgileri aktarmak ancak vakit kaybıdır. Ne kadar özgün olursanız web sitenizin reklam alma olasılığı o kadar yüksek olur. Web siteniz tıklanma oranı artacak ve en üstlere çıkmanız bir hayli kolay olacaktır. 




Web Sitenizin Üstlere Çıkması Tavsiyeler...


1. Anahtar Kelime

Aramalarda üste çıkmak için kullanılan bir yöntemdir. Anahtar kelime nedir? İsminizden örnek verelim. İsmimiz Kerem olsun. Bunu arama motorunda arattığımız şekillere Anahtar Kelimeler deriz. Mesela arayan kişi büyük harf kullanmamış ve kerem diye aratmış ve karşına sizin web siteniz yerine başka web siteleri çıkmıştır. Bunun olmaması için anahtar kelime eklemeyi unutmayın.




2. Kullanıcıların Web Sitenizde Kalma Süresi

Evet diğer bir etken olarak bunu söyleyebiliriz. Kullanıcılar web sitenizde ne kadar süre kalırsa bu sizin için o kadar kardır. Web siteniz ilgi çekici olursa kullanıcıları web sitenizde daha çok kalacaktır. İlgi çekici olması için ne yapılmalı? Görseller! Evet ilgi çekici görseller web sitenizin daha ilgi çekici olmasına olanak sağlayacaktır.



3. Yorumlar

Kullanıcıların web siteniz hakkındaki düşüncelerini alıp web sitenizi daha iyi hale gelmesi için önemli bir etkendir. Başka kullanıcılar web sitenize yapılan iyi yorumlar ile web sitenizde daha uzun süre kalacaktır.



Anlattığım yöntemleri uygularsınız web siteniz reklam için uygun olmaya başlayacaktır ve zamanla reklamları web sitenize ekleyebileceksinizdir. Sorunuz varsa yorumlar bölümünde seve seve cevaplamaya hazırım. İyi günler dilerim...



3 yorum: